Kojamo

"Meillä oli takana iso strateginen uudistuminen, jonka yhteydessä myös yrityksen arvot ja yrityskulttuuriin tavoitteet oli kirkastettu vastaamaan tulevaisuuden tavoitteita ja liiketoiminnan tarpeita.  

Parin vuoden kokemusten ja vuonna 2020 toteutetun laajan kulttuurikartoituksen jälkeen huomasimme, että henkilöstön kokemus esihenkilötyöstä ja johtamisesta vaihteli liikaa. Johtamiskulttuurin määrittelylle ja tapojen yhtenäistämiseen oli selvä tarve.

Valitsimme kumppaniksi Rokmindin erityisesti siksi, että tavoittelimme aitoa arjen muutosta - emme pelkkää huoneentaulua, josta kukaan ei muista kahden vuoden kuluttua mitään. Johtamisen portaiden rakentaminen eteni toiveidemme mukaisesti valmentavalla ja oivalluttavalla otteella.  

 

Myös Johtamisen portaiden jälkeen toteutettu esihenkilövalmennus oli toiveidemme mukaisesti osallistavaa ja toiminnallista sekä sisälsi paljon käytännön harjoituksia, säilyttäen samalla pitkän tähtäimen tavoitteen kirkkaana mielessä.  

Esihenkilöiden itsetuntemus parantui ja samalla esihenkilöt tulivat tutuiksi toisilleen. He saivat toisiltaan niinvertaistukea sekä erilaisia ratkaisumalleja. Valmennuksissa opitut työkalut ovat meillä arjessa käytössä tänäkin päivänä.

Valmennuksen tulokset näkyivät meillä konkreettisesti ja esihenkilötyö on saanut kahtena edellisenä vuonna vahvimmat arvion vuosittaisessa henkilöstötutkimuksessamme, mikä oli huomattava muutos aiempaan. Samoin työnantajakuva kirkastui: hakijoilta on tullut Kojamosta hyvää palautetta.

 

Rokmindin valmennus toi meille energiaa, voimaa ja aidosti uusia ajatuksia."

Jenni Marko
Head of HR

Menestys mielessä?

Jarkko Niemi

Rokmindin myyntijohtaja ja perustaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Hyväksyn